Informaciones, interpretaciones, comentarios y opiniones sobre la actualidad acontecida en la época de la glocalización

11 abril 2006

Ciao, Cavaliere

Ara que ja podem dir, Silvio, que has perdut, ja podràs racionalitzar millor el teu temps per dedicar-te als teus múltiples negocis. Cavaliere, tot i que ha costat més del que semblava a priori, tot i que vas aconseguir canviar la llei electoral sis mesos abans dels comicis (què passaria aquí si algú ho intentés?),tot i que ara no reconeguis la teva derrota, tot i els teus insults, ara ja et podràs dedicar a més coses i hauràs de deixar de dedicar-te a governar els ciutadans del teu país com si fos la teva empresa. Podràs gastar el teu temps fitxant i desfitxant al teu club, podràs llevar-te i distraure't mirant els índexs d'audiència dels teus canals, fins i tot podràs fer oposició des de la televisió, podràs fer-te més implants al cabell o posar-te tots els mocadors de pirata que vulguis al cap mentre estiuejes.
De la triada on has fomentat el teu messianisme, televisió, futbol i política, ja que has perdut aquesta última, el millor favor que podríem fer-te des d'aquí per allibertar-te més és que el Barça elimini el teu equip d'aquí a uns dies. Per les televisions, Silvio, no pateixis, ningú t'alliberarà del seu control, sempre podràs continuar enganyat a aquests coglioni "gilipolles" comunistes i seguidors de Lenin, Mao i Pol Pot que t'han expulsat del poder.

LOCAL: Sabadell no té gaires edicifis carismàtics. Un dels pocs que en quedava, en decadència des de feia anys, està sent enderrocat. L'antic cafè-teatre i després cine Euterpe, al bell mig de la Rambla, d'aquí a poc serà història. Actualment, s'està fent una gran inversió (només la segona fase de les obres tenen un pressupost de cinc milions d'euros) rehabilitant el teatre Principal, més petit i més amagat. Es vol construir un nou teatre a l'Eix Macià. Tot i ser un edifici privat, tant esforç hauria costat intentar mantenir l'Euterpe, un referent a la cultura de Sabadell? Què se'n farà dels terrenys on encara hi ha l'Euterpe? Galeries comercials.

LOCAL-GLOBAL: tenia raó l'ex-president Aznar quan va comparéixer a la comissió parlamentària sobre els atemptats de l'onze de març quan va dir que els terroristes no vivien "en llunyans deserts ni nevades muntanyes". Nou dels 29 processats pels atemptats són espanyols. Llàstima per Aznar i tota la seva tropa que cap d'ells acostumi a portar txapela. Tot i que continuaran amb la murga, cada cop els hi fa cas menys gent.